Superblog

Cum îți poți cumpăra materiale de construcții ieftine

Tot timpul i-am considerat curajoași pe cei își construiesc o casă.

Să dedici atât de mult timp din timpul tău apoi să stai și să analizezi fiecare detaliu în parte să știi exact ce fel de casă vrei cu câte camere și cum să fie ferestrele, ce fel de amenajări exterioare sau amenajări interioare vrei, mi se pare o muncă incredibilă.

Și asta e doar partea de visare, dar când te apuci de construit casa să vezi acolo munca, acte, căutat furnizori și materiale de calitate la cele mai bune prețuri și am impresia că această muncă nu se mai termină, uneori poți deveni copleșit de această muncă.

Tencuiala casa

Până acum nu am trecut prin experiența construirii unei case, în schimb am asistat îndeaproape la procesul contruirii unei case și mi-am dat seama cât de anevoios poate deveni uneori.

Tatăl meu chiar în acest moment își construiește a doua casă, așa că mai tot timpul are nevoie de o mână de ajutor.

Fie ca are nevoie de materiale pentru structura și fundație sau de tâmplarie PVC sau alte materiale care nu se găsesc așa ușor, fie se găsesc dar sunt super scumpe, tot timpul îmi cere să îi caut câte ceva pe internet ce este legat de materiale.

Așa că într-o zi am dat peste siteul vindem-ieftin care are un concept aparte și mi s-a părut interesant să înțeleg cum funcționează.

Vindem-ieftin

Dacă ești în căutare de materiale pentru construcție trebuie să citești până la sfârșit pentru că acest concept te va ajuta să economisești niște bani pe care îi poți folosi la construcția propriu zisă a casei.

Conceptul este simplu, cei de la vindem-ieftin îți intermediază achizițiaonarea de materiale de calitate direct de la producător.

Probabil vei spune că nu e nimic nou și îți poți cumpara materialele de la magazinele de specialitate.

Doar că tu nu știi că aceste materiale care ajung la supermarket trec prin mai multe mâini și fiecare are adaosul lui astfel că produsul final poate fi și cu 30%-40% mai scump.

Cei de la vindem-ieftin chiar asta fac îți intermediază achiziționarea de produse direct de la producător fără mai fi nevoie ca materialele să treacă prin nenumarate mâini și implicit fiecare să aibă comisionul lui.

Datorită faptului că nu au un depozit unde să plătească chirie și comanda materialele doar atunci când au un client, îi face să mențină prețurile cât mai mici posibile.

Inițial am crezut că acest concept se adresează doar firmelor sau celor care cumpară cantități extrem de mari, dar m-am bucurat când am aflat că și persoanele fizice pot beneficia de acest concept.

Ceea ce mi-a plăcut la această companie este faptul că sunt trasparenți astfel știi de la început că ei au un adaos de 10% pentru intermediere și atât.

Mi se pare super profesionist totul, nu sunt multe companii care să își dezvăluie care este partea lor de câștig și care este comisionul lor.

Iar dacă te uiți pe siteul lor ai să vezi nenumărate recenzii video despre oameni care folosesc deja acest concept.

De când i-am explicat tatălui meu despre acest site a fost foarte interesat să afle mai multe iar acum colaborează cu succes cu această companie.

Chiar mă bucur că l-am ajutat să economisească timp și bani și văd că este încântat de această colaborare. Iar acum materialele sunt mult mau ușor de găsit.

Și eu sunt la fel de încâtată pentru el, deoarece nu trebuie să mai ocup eu de căutarea celor mai bune prețuri la materiale iar acum se poate descurca singur.

Mi se pare o bună soluție pentru cineva care este în căutarea de prețuri mici pentru materiale de calitate și chiar merită să arunci o privire pe siteul lor.

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *