Superblog

În vacanță ne și culturalizăm

Cine nu iubește marea, sorele, căldura, ce mai atmosfera de vacanță.

Păcat că uneori petrecem toată vacanța la mare și astfel uităm să mai ajungem la un muzeu sau vreun monument ce merită vizitat.

De accea dacă ajungi la mare la noi, să știi că în afară de mare în sine și de plajă mai poți vizita și câte ceva pe lângă.

Dacă îți iei cazare la Hotel Aurora Mamaia atunci ai să fii foarte aproape de majoritatea obiectivelor turistice din Constanța.

Hotel aurora

Mi se pare un hotel plasat strategic care se află la doar 25 de metri de plajă și totuși destul de aproape de multe obiective Constanța.

Dacă vii pentru prima dată la mare îți recomand neapărat să faci un tur Constanța oferit de Diana Slav un ghid local cu experiență și cu multe premii din partea celor de la TripAdvisor.

Ai să poți vizita Cazinoul, sau ce a mai rămas din el.

O clădire cu așa multă istorie, grandoare, emblematică pentru perioada ei și totuși atât de pustiită de vremurile în care ne aflăm.

Interiorul mi se pare unul fascinant de o frumusețe rară dar atât de abandonat și în același timp sinistru.

Aici cred că găsești extremele frumosului care îmbină cu succes rămășițele părăsirii, ceea ce îi dă un farmec aparte.

Apoi te poți pierde pe străzile pline de istorie ale orașului.

Știai că orașul Constanța este cel mai multicultural oraș din România?

Pe aici au trecut mai multe popoare care și-au lăsat amprenta asupra asupra acestui loc.

Astfel ai să găsești influențe romane, turcești, evreiești, armenești, lipovinești ce și-au lăsat amprenta în acest oraș.

De accea cred că o plimbare pe străzile acestui oraș îți va oferi șansa să descoperi puțin din tot ceea ce se ascunde aici.

Dacă totuși vrei să descoperi și mai mult, atunci te poți opri un pic în piața Ovidius care are o istorie extrem de interesantă și care a pus bazele literaturii latinești pe aceste meleaguri.

Cred că după acest tur plin de obiective turistice, ar fi bine să te odihnești la un hotel cu piscină.

Pentru că nimic nu se poate compara cu distracție la piscină pentru toată familia.

Mai ales că știu că cei mai doritori de o astfel de distracție sunt copii.

În schimb părinții pot savura ceva delicat de băut la Restaurantul Aurora care este chiar în vecinătatea hotelului și care dispunde de o terasă cu vedere la mare.

Ca vacanța să fie perfectă nu îți mai rămâne decât să prinzi vreme bună.

Să ai soare în fiecare zi și în felul acesta îți poți încărca bateriile și poți uita pentru o perioadă de problemele zilnice care nu îți dau pace.

Din cauză ca majoritatea oamenilor aleg să iși petreacă vacanța la mare, ofertele bune se dau repede.

Așa că îți recomand să începi de pe acum să cauți cazare hotel pentru această vară, deoarece există riscul să rămâi fără, pentru că ofertele bune se epuizează primele.

Dar îmi place să cred că tu nu vei rata o ofertă bună și vei profita de toate avantajele pe care Hotel Aurora ți le poate oferi.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *